0800331296

Що впливає на курс долара до гривні?

Багато жителів України цікавляться змінами курсу валют по відношенню до української гривні. Національна валюта останнім часом досить нестабільна, тому багато хто купує іноземні гроші, щоб убезпечити себе від втрати свого бюджету. За останні 2 роки ситуація з курсом американського долара до гривні почала поступово стабілізуватися. Жителі Кривого Рогу купують долар не тільки для того, щоб зробити вкладення в банк, але і для покупки рухомого і нерухомого майна. Також обміняти долар прагнуть ті, хто запланував подорож в інші країни. Найвигідніше валюту купити в Україні, так як за кордоном можна зіткнутися з подвійною конвертацією.

Де можна купити долар в Кривому Розі?

Купити долар Кривий Ріг

Існує кілька варіантів, де можна придбати американську валюту в Кривому Розі, а саме:

  • в комерційних і державних банках. Багато хто користується послугами банку, так як це найбезпечніший спосіб купити або продати долар. Тут ви можете бути впевнені в тому, що отримаєте справжні купюри, а також ваші транзакції будуть захищені від 3-х осіб. Однак незручність обміну через банк полягає в тому, що існують денні обмеження, за якими ви не можете купити необхідну суму. Також необхідно заздалегідь замовляти потрібну суму, так як в відділенні її може не виявитися;
  • чорний ринок. Ще з періоду Радянського Союзу багато хто міняв гроші у спекулянтів, так як у них курс був завжди вигідніше, ніж в інших фінансових установах. Помінявши гроші на чорному ринку, ви можете заощадити або заробити додаткові гроші, проте у вас немає ніякої гарантії та безпеки. Купюри можуть виявитися фальшивими, або просто вас можуть обдурити;
  • обмінні пункти. Дані фінансові установи поєднують в собі всі позитивні якості банків і чорного ринку. Сертифіковані обмінники зможуть захистити всю інформацію про обмін валют, а також практично відсутні ризики того, що ви отримаєте фальшиві гроші. Також відсутні обмеження по обміну суми на добу, а курс буде вигідніше, ніж в банках Кривого Рогу.

Підібрати обмінний пункт не так і просто. Після становлення незалежності України почало з'являтися велика кількість таких фінансових установ, тому в Кривому Розі їх може бути кілька десятків, а то і сотень. Перед тим, як йти обмінювати долар на гривню і навпаки, потрібно зробити аналіз обмінників, які є в місті. В інтернеті можна знайти оцінки та відгуки про той чи інший фінансовий заклад. Це дозволить захистити себе від шахрайських організацій. Також варто переконатися в тому, що у обмінника є офіційний сайт, де можна дізнатися всю необхідну для вас інформацію.

КІТ Груп - ваш надійний фінансовий партнер

Якщо ви все-таки вирішили поміняти гривню на американські долари, то варто вибрати обмінний пункт КІТ Груп. Компанія змогла завоювати собі хорошу репутацію за тривалий період роботи у фінансовій сфері. Відділення компанії є не тільки в Кривому Розі, але і в багатьох містах України. Також з переваг обмінного пункту КІТ Груп варто виділити такі переваги:

  • обмін можна зробити онлайн у партнерів обмінного пункту. Якщо у вас є електронні гаманці або банківські валютні рахунки, то можна за кілька хвилин зробити обмін не виходячи з дому. Для цього потрібно заповнити всю необхідну інформацію про власника рахунку/карти і підтвердити дану операцію за допомогою смс-повідомлення;
  • відстеження курсу. На сайті представлені графіки про динаміку зміни валютного курсу. Це дозволить передбачити той момент, коли курс буде найвигідніший і швидко здійснити обмін;
  • можна вибрати відділення обмінки. Вам не потрібно витрачати час на пошуки обмінного пункту КІТ Груп. Для цього достатньо знайти на сайті адреса обмінного пункту в Кривому Розі і відвідати його. Також можливе предзамовлення необхідної суми і бронювання курсу на 60 хвилин.

Зручний сервіс дозволить вам бути в курсі всіх змін на фінансовому ринку, а також отримати кваліфіковану консультацію від наших менеджерів в будь-який зручний для вас час.