0800331296

Обмін валют на чорному ринку Кривого Рогу

На сьогоднішній день певним попитом все ще користується чорний ринок валют. Його привабливість обумовлено одразу декількома факторами, які на перший погляд можуть здатися досить вигідними. Тут ніяких обмежень на зняття грошових коштів, обміну і в порівнянні з іншими фінансовими установами курс обміну євро або доларів може бути вище офіційного. Але все-таки багато людей не хочуть міняти тут іноземні гроші за рахунок того, що такий спосіб обміну досить небезпечний.

У чому полягає обмін валюти на чорному ринку?

Обмін валют Кривий Ріг

Перед тим, як ви поміняєте свої кошти поза стінами банків, необхідно більш детально проаналізувати сегмент ринку валют. Зокрема, це стосується чорного ринку. Сьогодні чорний ринок може виступати не тільки в особі підозрілих підприємців, які обмінюють валюту сумнівної якості без будь-яких гарантій. Під цим поняттям можуть бути компанії, які законно можуть займатися фінансовою діяльністю. Курс валют у таких компаній може бути вигідніше, при цьому всі операції відбуваються зручним для клієнта способом. Також для постійних клієнтів, або ж при обміні великої суми грошей, клієнтам можуть бути надані знижки і акції, які зможуть приємно здивувати і підвищити рівень довіри.

Через що курс на чорному ринку може істотно відрізнятися від офіційного?

Чорний ринок користується попитом через те, що громадяни хочуть просто заощадити на обміні валют. Курс, який встановлюється на чорному ринку, є усередненим показником, який надається на валютних торгах. Але багато офіційних структур застосовують додаткове страхування на свою користь, яке збільшує вартість іноземних грошей. Різниця між чорним ринком і комерційними банками може відрізнятися різницею в 1 грн, що робить істотну різницю, особливо при обміні великої суми грошей.

Ситуація, коли офіційний курс збігається з чорним ринком, показує те, що в країні економічна ситуація досить стабільна і рівень життя зростає. Однак, на сьогоднішній день про стабільність ситуації не тільки на валютному ринку, але і в країні поки мови не може бути, тому чорні ринки залишаються в вигідному становищі.

Якщо ви не довіряєте чорним ринку, але і не хочете користуватися послугами банків, вибирайте пункти обміну. Такі компанії можуть поєднати переваги чорного ринку і безпеку комерційних банків, тому варто розглянути в якості надійного партнера пункти обміну валют. У Кривому Розі дані послуги надає пункт обміну Кіт Груп. У його касах можна обміняти будь-яку валюту за вигідним курсом.